Tel: 031/810-343 | Kontakt

Popluni

Stara poslovica Kaže : "Kakva Vam je postelja, tako ćete se i naspavati"

Zbog mogućnost reguliranja vlage i stvaranja idealne mikroklime, topli pernati pokrivač je idealan pratitelj za duge i hladne noći. Izaberite iz naše ponude savršen poplun za sebe i spavajte u toploj i mekoj postelji.

Da li Vam je hladno i ne možete se nikako ugrijati dok spavate?
Želite najtopliji poplun koji je izrađen samo za Vas?
Dugogodišnje iskustvo i znanje jamac su kvalitete naših proizvoda.

Svaki poplun je isključivo naš proizvod napravljen ručno s puno pažnje u srcu Slavonije.

Kod nas nema uvoznih proizvoda, preprodaje niti robe koja godinama čeka na policama.
Kupujte po tvorničkim cijenama s besplatnom dostavom na kućni prag!

Obrt Protex poziva svoje kupce upućuju na izvršavanje plaćanja putem online bankarstva kada god je to moguće, s ciljem smanjenja osobnih kontakata prilikom dostave pošiljaka (prilikom gotovinskog plaćanja).

Ako navedeno nije moguće, primatelj može izvršiti online plaćanje putem sigurnog sustava za online autorizaciju kreditnih kartica u realnom vremenu, WSPay.
Primatelji svoje pakete mogu platiti online kada su dobili obavijest da je paket krenuo na dostavu ili kada je kurir već stigao na adresu.

 1. Poplun *Mini*
  452,07 kn

  Za naše najmlađe u ponudi imamo Baby poplune,najmekši i najtopliji pokrivači.Lagani su,održavaju prirodnu termoregulaciju topline,te nema otkrivanja po noći niti pretjeranog znojenja ispod istog. 

  Dugogodišnjim radom i iskustvom u proizvodnji popluna,uvjerili smo se da djeca obožavaju ove prekrasne, lagane i tople jorgančiće. Odabirom Premium punjenja od najmekše pahuljice poklanjamo jedan mali mekani jastučić 40x50cm gratis.

  Detaljnije
 2. Poplun *Single*
  979,49 kn

  Topli i lagani pokrivači za jednu osobu, za sve one koji spavaju sami ili koji vole imati svoj poplun bez natezanja po krevetu. Veličina 140x200cm. 
  Ako Vam je dužina 200cm kratko, kontaktirajte nas i izraditi ćemo poplun u veličini po izboru 140x220,140x240 ili 140x260cm.
  Isto vrijedi i za širinu koju možemo prilagoditi na 160 pa Vam možemo napraviti poplun 160x200,160x220,160x240,160x260cm

  Detaljnije
 3. Poplun *Double*
  1.544,58 kn

  Klasična veličina pokrivača za dvoje za miran i ugodan san, zahvaljujući pažljivoj izradi, punjenje popluna je ravnomjerno raspoređeno, što vam obećava miran doživljaj spavanja dugi niz godina. U ponudi možete birati između najfinijeg paperja ili kombinacije perja i paperja.

  Kako bi se na najbolji mogući način brinuli o svome poplunu, molimo pridržavajte se sljedećih uputa za njegu.Redovito protresanje i provjetravanje u hladu produžuje trajnost punjenja,molimo izbjegavajte usisavanje i tapkanje. Poplun od paperja se može oprati u perilici na 60*C, ali uz obavezno sušenje u profesionalnoj sušilici rublja. Molimo suzdržite se od kemijskog čišćenja popluna. Kada dođe vrijeme za temeljitu obnovu, pošaljite ga natrag k nama, ispunu izvadimo van, operemo u specijalnom postrojenju za perje, te čisto napunimo u novo platno, reciklirate i imate ponovno novi čisti poplun,a cjenovno povoljnije nego kupovina novoga.

  Detaljnije
 4. Poplun "King Size"
  1.657,60 kn

  Za sve koji žele ipak malo više komfora kod spavanja, nudimo poplun malo duži od klasične veličine za dvoje.
  Duljine 220cm fino ćete se ušuškati u toplu perinu i nema zime za noge. Na tržištu je lako dostupna posteljina u dimenziji 200x220cm.

  Ukoliko želite da je još malo veći od 200x220cm, slobodno nas kontaktirajte te vam možemo napraviti poplun po mjeri 200x240cm i 200x260cm. 

  Detaljnije
 5. Poplun "Queen Size"
  2.411,04 kn

  Ekstra veliki poplun koji će zadovoljiti i one najzahtjevnije, u veličini 220x240cm imate dovoljno prostora za ušuškati se u perju sa svih strana.

  Na tržištu su dostupne posteljine za veličinu 220x240cm. 

  Ukoliko vam je potreban još veći poplun od ponuđenoga slobodno nas kontaktirajte te ćemo vam napraviti poplun po mjeri.

  Proizvodimo ga u dimenziji 220x260cm, 240x240cm, 240x260cm

  Detaljnije

U koliko niste pronašli proizvod koji Vas zanima budite slobodni kontaktirati nas.

Izradit ćemo Vam jastuk ili poplun u svakoj željenoj dimenziji.

Kontaktirajte nas