Poštovani,
nakon što ste odabrali proizvode, odabrali željeni način plaćanja i unijeli Vaše podatke slijedi proizvodnja i slanje Vaših novih jastuka ili pokrivača.

Ako ste naručili s opcijom plaćanja virmanom (e-banking ili drugo) odmah po uplati krećemo s izradom Vašeg novog najmilijeg jastuka i/ili popluna.

Ako ste naručili s opcijom plaćanja pouzećem Vaš proizvod se istog trena priprema i u najkraćem roku predaje kuriru na dostavu.

Nakon što Vaš paket bude predan kuriru očekujte obavijest o očekivanoj isporuci na Vašu adresu od strane tvrtke DPD koja obavlja isporuku naših paketa. Glede dostave postoji nekoliko ključnih mogućnosti koje možete iskoristiti, a to su:

3x – svaki će se paket pokušati dostaviti tri puta. Ako ste iz nekog razloga morali biti odsutni s navedene adrese za isporuku kurir će paket prevesti u centralno skladište te drugi dan pokušati dostaviti paket, sukladno dogovoru s Vama.

Paket-shop – ako znate da nećete biti u mogućnosti preuzeti paket u najavljeno vrijeme možete ga preusmjeriti u jedan paket-shop na određenim INA benzinskim crpkama gdje osobno možete preuzeti paket uz predočenje osobne iskaznice. Više detalja dobiti će te u obavijesti o isporuci od strane DPD-a.

Za sva pitanja oko isporuke, eventualne promjene adrese i drugo možete kontaktirati tvrtku DPD preko poveznice koja se nalazi u obavijesti i isporuci.